Läs om våra fina erbjudanden och gör ett bra klipp!

 

Vårkampanj
från
Mercury!

Mercury SeaPro FourStroke – Utombordare för privat och kommersiellt drift med en effekt från 40 till 150hk.

 

Utombordarna Mercury SeaPro är konstruerade för ett hårt och outtröttligt arbete till sjös, både för privat som för kommersiell drift. De är tysta, kraftfulla, bränsleeffektiva och pålitliga motorer som gör sitt arbete under de tuffaste förhållandena, vilket lägger grunden för en säker och problemfri drift under många år.
Och som ett resultat av detta kan vi ge hela 2 års garanti på dessa motorer.

För att ge de kommersiella användarna en mer praktisk kontroll över motorn, kan samtliga motorer antingen levereras med rorkult (BigTiller) med integrerade växlings-, trim- och gasreglage eller med ett traditionellt reglage.

 

Pris (inklusive instrument, reglage, reglagevajer och propeller):
Ring eller skicka ett mejl till oss för aktuella priser!

Mercury Verado FourStroke – En högeffektiv utombordare med kompressormatning för den maximala upplevelsen.

 

Mercury Verado är förmodligen de mest avancerade och bäst konstruerade utombordsmotorerna som finns idag på marknaden. För att maximera effekten vid given storlek så är motorerna kompressormatade. Detta innebär, förutom hög effekt, också ett högre vridmoment, bättre bränsleekonomi samt minimalt med buller och vibrationer. Till detta får man en äkta servostyrning som ger en överlägsen manöverbarhet.

Som grädde på moset så ingår det digitala gasreglaget SmartCraft Digital Throttel & Shift som ger en mjuk, direkt, förutsägbar och tyst växling. Gasresponsen är omedelbar, snabb och med hög precision.

Inte helt oväsentligt är ju servicen. Dessa motorer är troligen de enklaste på marknaden att underhålla, vilket ger en låg kostnad där du istället kan lägga pengarna på att vara ute på havet och njuta av sjölivet.

 

Ta en koll på Mercury Joystick Piloting, ett system där du enbart med ett tryck eller vridning på en Joystick kan förflytta din båt i alla riktningar. Detta kommer garanterat att eliminera stressen när du skall lägga till eller manövrera på trånga platser.

 

Motorerna finns med 4-cyl från 150 – 175hk, och 6-cyl från 200 – 400hk.

 

Prisexempel:
Ring eller skicka ett mejl till oss för aktuella priser!